PIATA

Ai o intrebare/problemă legată de joc? Vrei să faci o sugestie? Postează aici.
Locked
Viper
Lvl 1
Lvl 1
Posts: 14
Joined: 08 Sep 2020 18:08

PIATA

Post by Viper »

Deschid al 100000 topic ... nu stiu daca si asta o sa fie degeaba sau nu , e si ultimul pe care il deschid.. se va rezolva ceva bine , nu se va rezolva problema ta.

Problema principala pentru care am deschis acest topic este ca piata nu mai merge absolut deloc . Nu se mai vinde / cumpara nimic si ceva trebuie facut daca vrei ca serverul asta sa mai mearga , daca vrei ca playerii care mai sunt sa mai fie... eu inteleg ca nu e timp , inteleg ca nu se poate dar nu cred ca o zi pe luna nu ai timp oricine ai fi si oricat de ocupat ai fi .. si la chestia ca "nu se poate serverul e prea vechi" asa cum s-au gasit solutii pentru costume si alte "porcarii" ...pentru piata cred ca sunt solutii doar trebuie sa vrei.

Ca sa intru si sa stau map2 n-am de ce .. si daca din tot ce am scris eu vii sa-mi zici " Nu esti obligat sa joci" .. da nu sunt obligat dar imi place sv-ul ca altfel nu deschideam N topicuri si nu-mi mai bateam capul

Sigurele lucruri ce se mai vand acum sunt add/ schimba da poate eu nu pot sau nu vrea sa mai bag banii intr-un server unde piata e 90% moarta sau mna hai zicem ca bag bani iau add si schimba le vand si caut iteme o sapt / 2 ( in cel mai bun caz sa gasesc ceva ) . Si aici chestia cu "NU TE OBLIGA NIMENI SA BAGI BANI" da asa e dar ce alte posibilitati am ? Farmat v2 si Catacombe ? Unde daca nu ai un set mobi nu poti sa-l faci ( si hai sa zicem .. ca majoritatea au set ) dar sa faca nu stiu cate runde si sa vand un up la 2 -3 zile / o saptamana ( in cel mai bun caz si aici) ?

Solutii am mai dat.. nu s-a zis nici da nici nu .. " hai sa lasam asa ca merge" si eu ca eu care tot am facut ceva ... dar stam sa ne bazam pe playerii care sunt de atatia ani ? Nu vrem si noi sa vina playeri noi ? Dar nu vin ca n-au nicio posibilitate sa faca nimic . Multi vin pentru stilul server-ului.. dar iti place, vrei sa joci si nu ai cum efectiv . Atata timp cat nu ai cum sa scoti yang .. nu mai zic de mapa de crescut sa ai unde sa faci 115 .. macar sa mearga piata .

Ar mai fi multe de punctat nu stau sa le scriu pe toate am tot scris si s-a vazut "implicare" .. nici macar un raspuns dar pai altceva . Sa mi se spuna si mie de catre Torros sau nu mie sa ni se spuna noua astora care mai suntem "Ba nu va mai bagati banii , nu mai deschideti topicuri , nu mai faceti nimic cine vrea sa joace cum e sv acum sa joace cine vrea schimbari sa se duca.. ca eu unu nu sunt dispus sa fac nimic " ca sa stim si noi un lucru

Astept macar un raspuns daca altceva nu se poate si cum am mai spus e si ultimul topic

Repet .. solutii sunt trebuie doar sa te implici
User avatar
[HGM]Melisa
STAFF
STAFF
Posts: 141
Joined: 24 Aug 2020 15:28
Has thanked: 6 times
Been thanked: 15 times

Re: PIATA

Post by [HGM]Melisa »

Ai vreo propunere reala pentru a rezolva aceasta problema?
Viper
Lvl 1
Lvl 1
Posts: 14
Joined: 08 Sep 2020 18:08

Re: PIATA

Post by Viper »

[HGM]Melisa wrote: 16 Mar 2021 21:23 Ai vreo propunere reala pentru a rezolva aceasta problema?
Am facut cred ca cel putin 3-4 propuneri nu mi s-a zis nici da nici nu .. am scris pe discord mi s-a spuns sa propun si pe forum .. degeaba

viewtopic.php?f=9&t=168&p=1326&sid=b76a ... 0241#p1326

asta a fost una din ele ... nu e ok asta ? bun sa se gaseasca alte solutii marire drop yang intr-o mapa unde sa poti farma sau catacombele sa se faca mai usor sau Azrael sa dropeze alte chestii mai bune pe langa upgrade-uri si chestii / schimbarea premiilor la OX ( cand voi dati 500KK la OX si un item costa cat costa ) acum nu zic sa dati cat 20KKK pe runda sau 50 sau 100 dar totusi .. cum am si spus solutii se gasesc dar si daca se gasesc si nu primesc niciun raspuns pentru ce le tot scriu ?
[GM]Shady
STAFF
STAFF
Posts: 247
Joined: 25 Sep 2020 20:11
Has thanked: 3 times
Been thanked: 11 times

Re: PIATA

Post by [GM]Shady »

Propunere respinsă


t/c
Locked