Reguli Contestatii

Crezi ca ai fost nedreptățit? Postează aici dacă ai dovezi.
Locked
[SGA]Razor
Site Admin
Site Admin
Posts: 133
Joined: 24 Aug 2020 11:20
Has thanked: 7 times
Been thanked: 4 times

Reguli Contestatii

Post by [SGA]Razor »

Daca credeti ca ati fost nedreptatiti de catre un GM postati aici o contestatie la sanctiunea dvs. Am facut acest forum pentru a asigura jucatorii de o mai mare transparenta cu privire la munca noastra si pentru ca unii jucatori traiesc cu impresia ca noi ii nedreptatim pe aceea care se plang pe forum de banurile luate.
In consecinta in aceasta categorie vor fi postate contestatii cu privire la:
1. - Ban 3 zile !!!
2. - Ban permanent !!!
3. - Ban permanent pe Ip !!!

Contestatiile se fac in termen de maxim 24 de ore de la primirea sanctiunii si vor trebui insotite de dovezi (foto sau video).
Nu se accepta ca si contra-argument discutiile cu GM-ii de pe alte conturi mai mici dupa primirea sanctiunii.
Postarile trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

TITLUL: [Contestatie] Ban AlxBM !!! - (obligatoriu trebuie sa contina cuvantul contestatie si numele caracterului)
POSTARE: Am luat ban X de la GM Y. (Descrieti motivul pt care ati luat ban si aduceti dovezi pt aceasta contestatie)
Inainte de a posta o contestatie cautati in lista de sanctiuni TOATE caracterele atribuite contului dvs. pt ca este posibil sa fiti trecut in lista cu un caracter mai mic si nu cu caracterul mare pe care jucati in mod normal.
Tineti cont de faptul ca nu acceptam reclamatii cu scuze de genul \\\"NU am fost eu la comp a fost catelul\\\". Nu ne intereseaza persoana din spatele contului, noi banam numai caractere virtuale si nu persoanele de la tastatura.

Contestatiile vor fi analizate de catre SGA, ADM, GA, HGM care vor solutiona in timpul cel mai scurt aceasta contestatie.
NU intrebati ce sanctiune se va aplica GM-ului care a gresit deoarece acest lucru nu va va fi comunicat fiind considerata o informatie interna a staff-ului si nu va fi facuta publica decat la alegerea noastra.


ATENTIE!: In contestatie au voie sa posteze doar:
-Reclamantul
- Reclamatul
- Membrii Staff-ului***


Acestui regulament ii pot fi aduse modificari pe parcurs atunci cand situatia o cere !!! Va rugam sa il cititi de fiecare data inainte sa postati in aceasta sectiune !!!!
Locked