[REGULI]THE BEST GUILD

Locul pentru concursurile comunității.
Locked
[SGA]Razor
Site Admin
Site Admin
Posts: 133
Joined: 24 Aug 2020 11:20
Has thanked: 7 times
Been thanked: 4 times

[REGULI]THE BEST GUILD

Post by [SGA]Razor »

1.Pentru folosirea de Bug-uri sau Programe interzise in timpul eventului, se va sanctiona cu BAN de la 15 zile la 50 de zile.
2.Este interzisa folosirea de Mount-uri,Cai si de Globuri de transformare in timpul evenimentului, in caz contrar se va sanctiona cu ban de la 15 zile la 50 de zile.
3.Este interzis ca o Breasla participanta la Event sa aiba in arena un numar mai mare decat cel stabilit in grila de inscriere.
-Este obligatia liderului Breslei participante sa se asigure ca nu vor intra alti playeri, decat cei inscrisi. In cazul in care orice alt player (rezerva sau alt membru care nu este pe lista postata de lider) intra in Arena, (indiferent daca intra si iese imediat, sau orice alta scuza invocata), Breasla respectiva este DESCALIFICATA, iar Breasla cu care sustine un WAR, va merge in runda urmatoare.
-Rezervele: Rezervelor le este permis sa participe la EVENT doar daca, unul dintre titulari nu poate intra la Event, sau unul dintre coechipieri sai este banat in timpul eventului (asta DOAR in cazul in care GM i-a dat unda verde ca poate intra).
ORICE ALTA MODIFICARE SAU ADAUGARE DE REGULAMENT CARE VI SE COMUNICA LA INCEPUTUL EVENTULUI, TREBUIE TRATATA CU MAXIM DE ATENTIE, SI OBLIGATORIU RESPECTATA, ALTFEL VOR EXISTA SANCTIUNI!!!
Locked