[Reguli]MVP & PVP

Locul pentru concursurile comunității.
Locked
[SGA]Razor
Site Admin
Site Admin
Posts: 88
Joined: 24 Aug 2020 11:20
Has thanked: 7 times
Been thanked: 3 times

[Reguli]MVP & PVP

Post by [SGA]Razor »

La ora desfasurarii Turneului MVP/PVP toti participantii vor fi trasi intr-o locatie aleasa in prealabil de catre membrii STAFF.

Pentru a participa trebuie sa aveti minim lvl 105(MVP)/99(PVP).

Acestia vor fi verificati de STAFF in legatura cu posibile iteme interzise

In inventar sunt permise –

1. Itemele necesare pentru turneu(arma, armura, papuci, colier, bratara, cercei, scut, coif/echivalente fiecarei rase)

2. Bere

3. Pesti (doar: Anghila, Biban, Crap Chinezesc, Crap, Scrumbie)

4. Licori (doar: Licoare verde, licoare mov)

5. Viata Zeului dragon, Atacul Zeului dragon, Inteligenta zeului dragon, Apararea zeului dragon, Lovitura critica, Lovitura Patrunzatoare


- ATENTIE: Orice item gasit in plus la oricare participant va fii descalificat
Blaturile de orice fel sunt interzise! Sanctionarea playerilor incepe de la ban 5 zile!
· Duelurile se vor desfasura fara spectatori.Lupta va avea loc de fata cu ceilalti participanti si a STAFF-ULUI

· Cine ajunge la 3 runde castigate, prin urmare castiga acea runda

· Duelul va incepe la START-UL unul membru STAFF, dupa ce ambii concurenti sunt pregatiti.

· Nu sunt acceptate alte comentarii inutile, in afara de raspunsul la intrebarile unui GM

· Nu aveti voie sa schimbati tipul de arma in timpul luptei,prin urmare veti fi descalificati.

· In timpul desfasurarii turneului MVP/PVP, cei care aveti nunta nu aveti voie sa o folositi.

· Nu aveti voie cu grupa, aceasta duce la descalificare

ATENTIE: Foarte important. Daca in timpul duelului unul dintre participant observa ceva, sau considera ca adversarul foloseste ceva interzis, anunta membrul/membrii STAFF prezent/prezenti la Turneu prin simpla formulare “STOP, ARE HACK”. Din acest moment duelul este interupt si acuzatorul are la dispozitie 10 minute sa demonstreze (obligatoriu) prin video/print cele acuzate. De asemenea, cel acuzat are la dispozitie 10 minute sa demonstreze (obligatoriu) ca cel care l-a acuzat se inseala. TOATE DOVEZILE AJUNG PE MAIL LA TOTI MEMBRII STAFF PREZINTI LA TURNEU.ATENŢIE !!!
* Doar cei care se duelează au dreptul să acuze oponentul, comentariile exterioare nu sunt acceptate ! Ceilalţi participanţi nu au dreptul să aducă alte comentarii suplimentare pe chat sau să încurce desfăşurarea duelurilor ! Acest fapt poate duce la descalificare !!!
* Dacă în cele 10 minute puse la dispoziţie de către STAFF, cel care a acuzat nu aduce dovada a ceea ce susţine, este descalificat şi sancţionat cu ban de la 50 de zile, la PERMANENT ! Deci nu ne acuzăm adversarul doar de dragul de o face sau pentru simplul fapt că nu ne place faptul că suntem învinşi.
* De asemenea, dacă cel acuzat nu aduce dovezi împotriva acuzaţiilor asupra sa în cele 10 minute, este descalificat şi sancţionat cu ban de la 50 de zile, la PERMANENT !
* Din momentul în care unul dintre cei 2 scriu pe chat ”STOP ARE HACK”, niciunul dintre cei doi nu are dreptul de a da logout sau de a părasii locul duelului. Cel care va face ceva de genul vom considera din start că a folosit un program interzis si este descalificat şi sancţionat cu ban de la 50 de zile la PERMANENT!!
* Nu acceptăm scuze de genul : Am net-ul slab, m-a scos ş.a.m.d.

Din momentul terminării duelului, niciunul dintre concurenţi nu mai are dreptul să îşi acuze adversarul ! Nici în joc, nici pe forum !!
* Orice acuzaţie adusă după terminarea duelului este sancţionată cu ban pe forum şi/sau în joc aceasta fiind considerată o bătaie de joc adusă atât STAFF-ului cât şi celuilalt concurent. Aveţi la dispoziţie 3 runde în care să semnalaţi ceva, dar numai în cazul în care aveţi dovezi concrete!!
* Dacă se vor face acuzaţii de pe conturi mici sau pe forum, responsabilul este căutat după IP, iar dacă se descoperă că acesta a fost unul dintre participanţii la turneu, este sancţionat cu BAN IP!
* De asemenea, cei care vin cu completări în bătaie de joc : Am avut hack şi nu m-ai văzut, haha, te-am făcut.... sau cine ştie ce idei vă mai vin, este sancţionat cu ban permanent !


Cei care detin armura castigata la Turneul PVP, nu au voie sa o folosească la MVP.
PE VIITOR POT APAREA MODIFICARI


Image
Locked