[Reguli]MVP & PVP

Locul pentru concursurile comunității.
Locked
[SGA]Razor
Site Admin
Site Admin
Posts: 153
Joined: 24 Aug 2020 11:20
Has thanked: 7 times
Been thanked: 4 times

[Reguli]MVP & PVP

Post by [SGA]Razor »

!!! UPDATE: PARTCIPANTII AU OBLIGATIVIATATEA SA INCEAPA SA FILMEZE IMEDIAT DUPA CE VOR FII TRASI IN MAPA GM, VOR INCHIDE ORICE CLIENT DESCHIS, SI VOR DESCHIDE ALTUL, SAU ALTELE (DOAR IN CAZUL IN CARE AVETI MAI MULTE CONTURI INSCRISE).
DECI, NU SE VA MAI FILMA DOAR ATUNCI CAND AVETI UN DUEL IN DESFASURARE, SE VA FILMA DIN CLIPA CAND SUNTETI TRASI IN MAPA GM.
CINE NU POATE PUNE LA DISPOZITIA ADMINISTRATORULUI DE EVENT FILMAREA DINAINTEA DESCHIDERII CLIENTULUI, VA FII SANCTIONAT CU BAN 100 DE ZILE !!!1. La ora desfasurarii Turneului MVP/PVP toti participantii vor fi trasi intr-o locatie aleasa in prealabil de catre membrii STAFF.

2. Pentru a participa trebuie sa aveti minim lvl 105(MVP)/99(PVP).

2.1.Ca eventul MVP/PVP sa aiba loc, este necesar un minim de 8 playeri participanti.
P.S.: Daca in Topic se cere un numar minim mai mic decat 8, atunci se respecta Topicul.


3. Orice player poate participa cu maxim 3 conturi cu conditia sa nu mute iteme intre acestea.

4. Acestia vor fi verificati de STAFF in legatura cu posibile iteme interzise.

4.1. In inventar sunt permise DOAR :
- Itemele necesare pentru turneu (arma, armura, papuci, colier, bratara, cercei, scut, coif/echivalente fiecarei rase)
- Bere
- Pesti (doar: Anghila, Biban, Scrumbie)
- Licori (doar: Licoare verde, licoare mov)
- Viata Zeului dragon, Atacul Zeului dragon, Inteligenta zeului dragon, Apararea zeului dragon, Lovitura critica, Lovitura Patrunzatoare si inel de teleportare.
*** FARA NICIUN ALTFEL DE ITEM ECHIPAT SAU IN INVENTAR IN AFARA DE CELE ENUMERATE MAI SUS *** ( PAPUCI DE VANT O SA PRIMITI IN MAPA DE TURNEU )

4.2. ORICE ALT ITEM IN AFARA DE CELE ENUMERATE, GASIT IN INVENTARUL UNUI PLAYER INSCRIS, DUCE LA DESCALIFICAREA ACESTUIA!!!

5. Jucatorii descalificati au OBLIGATIVITATEA sa paraseasca mapa in care se desfasoara eventul.
*** CINE REFUZA SAU INTARZIE ACEST LUCRU, VA PRIMI BAN 15 ZILE. ***

6. Blaturile de orice fel sunt INTERZISE ! Sanctionarea playerilor incepe de la BAN 5 ZILE !

7. Cand veti fi trasi in mapa special amenajata pentru event, dupa ce va veti da un relog la indicatiile GM-ului, sunteti obligati sa-i trimiteti acestuia un print screen pe mail cu:
- chatul ridicat in sus cat se poate de mult
- Statusul ( tasta C )
- inventarul la vedere cu nume server, data, ora
- Switchbotul ( F6 ) deschis in care sa se vada bonusat cu succes un item ales de GM in momentul respectiv .
*** IN MOMENTUL SCREENSHOT-ULUI NU TREBUIE SA FITI ECHIPATI CU ABSOLUT NIMIC, PENTRU A VEDEA FARA ITEME BONUSURILE DE PE STATUS SI INVENTAR ***
ATENTIE !!! CINE REFUZA SAU ARE STATUSUL MODIFICAT VA FI DESCALIFICAT + BAN 15 ZILE
*** Mail-ul trebuie sa fie trimis persoanei din STAFF care va cere screen-ul, avand ca titlu numele caracterului. ***
[SGA]Razor : sga.razor@gmail.com
[SGA]Merlin: merlin.metin2tim@gmail.com

8. Duelurile se vor desfasura fara spectatori. Lupta va avea loc de fata cu ceilalti participanti si a STAFF-ULUI
8.1. Cine ajunge la 3 duele castigate va castiga acea runda si va merge mai departe.
8.2. Duelul va incepe la STARTUL unui membru STAFF, dupa ce ambii concurenti sunt pregatiti.
8.3. Cine incepe inainte sau cine nu opreste la indicatiile GM-ului este DESCALIFICAT.
8.4. Nu sunt acceptate alte comentarii inutile, in afara de raspunsul la intrebarile unui GM.
8.5. Nu aveti voie sa schimbati tipul de arma in timpul luptei, prin urmare veti fi DESCALIFICATI.
8.6. Daca in timpul unui duel luati Stun, adversarul dvs. nu este obligat sa se opreasca, este alegerea lui daca continua sau daca se opreste!
8.7. In timpul desfasurarii turneului MVP/PVP, cei care aveti nunta NU aveti voie sa o folositi.
8.8. NU aveti voie cu grupa, aceasta duce la DESCALIFICARE.

9. Pe tot parcursul duelurilor sustinute, jucatorul care participa are obligatia:
- de a tine jocul pe WINDOW MODE.
- de a filma toate duelurile pe care le sustine (in filmare este obligatoriu sa se vada ecranul complet, Task Manager (sa se vada ce aplicatii sunt deschise), numele serverului, data, ora, inventarul deschis si statusul, bara de activitati (sa fie vizibil TOT).
ATENTIE !! - ESTE INTERZIS SA AVETI DESCHISE ALTE PROGRAME SI APLICATII DECAT METIN2TIM SI PROGRAMUL CU CARE FILMATI.

10. DACA IN FILMARE NU SE VAD CELE ENUMERATE SAU SUNT DESCHISE MAI MULTE PROGRAME DECAT CELE ENUMERATE SI GM VA SOLICITA FILMARE (SUB FORMA DE LINK, MESAJ PRIVAT PE DISCORD SAU PE MAIL CU VIDEO ATASAT IN ACESTA), VETI FI DESCALIFICAT SI VETI PRIMI BAN PERMANENT!!!

10.1. DACA STAFF-UL VA SOLICITA FILMARE, SI NU O PUTETI PUNE LA DISPOZITIA NOASTRA SAU REFUZATI (MAXIM 10 MINUTE) - BAN PERMANENT!!!

11. Daca in timpul meciului dintre X si Y, X pune Stop meciului ( ex: ”STOP ARE HACK” ), Y are obligatia sa trimita lui [SGA]Razor sau GM-ului care „arbitreaza” meciul in maxim 10 minute filmare cu duelul respectiv.
11.1. Daca in filmare nu se observa nimic suspect, X este DESCALIFICAT !
11.2. Daca se observa ceva suspect sau Y are programe mai multe in bara, nu se vede statusul, inventarul sau bara, sau nu a respectat cerintele legate de modul de filmare (citeste mai sus), Y este DESCALIFICAT si va primi BAN PERMANENT !!!

12. Toti jucatorii care nu sustin un duel si sunt in asteptare au obligativitatea sa aiba NEGOTUL BLOCAT. DOAR jucatorii care se dueleaza il vor debloca pentru a primi cate un full dupa fiecare duel.
ATENTIE !!! Cine nu respecta aceasta cerinta va fi DESCALIFICAT si va lua BAN 15 ZILE.

13. Din momentul in care unul dintre cei 2 scriu pe chat ”STOP ARE HACK”, niciunul dintre cei doi nu are dreptul de a da logout sau de a parasi locul duelului. Cel care va face ceva de genul vom considera din start ca a folosit un program interzis si este DESCALIFICAT si sanctionat cu BAN de la 50 de zile la PERMANENT!! ( Nu acceptam scuze de genul : Am net-ul slab, m-a scos s.a.m.d. )

14. DOAR cei care se dueleaza au dreptul sa acuze oponentul, comentariile exterioare nu sunt acceptate ! Ceilalti participanti nu au dreptul sa aduca alte comentarii suplimentare pe chat sau sa incurce desfasurarea duelurilor ! Acest fapt poate duce la descalificare !!!

15. Din momentul terminarii duelului, niciunul dintre concurenti nu mai are dreptul sa isi acuze adversarul ! Nici in joc, nici pe forum !!
15.1. Orice acuzatie adusa dupa terminarea duelului este sanctionata cu ban pe forum si/sau in joc aceasta fiind considerata o bataie de joc adusa atat STAFF-ului cat si celuilalt concurent. Aveti la dispozitie 3 runde in care sa semnalati ceva, dar numai in cazul in care aveti dovezi concrete!!
15.2. Daca se vor face acuzatii de pe conturi mici sau pe forum, responsabilul este cautat dupa IP, iar daca se descopera ca acesta a fost unul dintre participantii la turneu, este sanctionat cu BAN IP!
15.3. De asemenea, cei care vin cu completari in bataie de joc : Am avut hack si nu m-ai vazut, haha, te-am facut.... sau cine stie ce idei va mai vin, este sanctionat cu ban permanent !


16. Cei care detin o Armura King1 dobandita in urma unui eveniment PVP, nu mai pot participa cu caracterul respectiv la un alt eveniment PVP, iar acest lucru este valabil si pentru cei care au Armura King2 dobandita in urma unui event MVP.
17. In eventualitatea in care pierdeti un meci, atunci cand va resetartati de jos, este OBLIGATORIU sa o dati RESTART AICI, cine da Restart Oras, sau se delogheaza din orice motiv (din greseala, net prost, te-a scos X de pe cont), sunteti DESCALIFICAT!!!

NOTICE: MAI POT APAREA MODIFICARI, CARE VI SE VOR COMUNICA INAINTE DE STARTUL EVENIMENTULUI, SI SUNTETI OBLIBATI SA LE RESPECTATI, CA PE ORICARE ALTE INDICATII ALE GM-ULUI!!!


Image
Locked